Gulvafslibning

Vi lægger en stor ære i at håndtere dine gulve, da de skaber en væsentlig ramme for dit hjem og et rums helhed. Vi ved derfor hvor vigtigt det er for dig, at dine gulve kommer i trygge hænder hos professionelle fagmænd, der ved hvad dine gulve kræver, for at opnå dit ønskede resultat. Vores priser varierer alt efter hvilken træsort, der er tale om, samt hvilken  efterbehandling, der ønskes. Vi foretrækker at se dine gulve. På den måde kan vi bedst rådgive dig med hvilken behandling dine gulve har brug for. Ring derfor til os – vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

Gulvafslibning

Hos Syddansk Håndværkerservice er vi kendt for kvalitet hvad angår afslibning af gulve. Vi har en unik fremgangsmåde med afslibning af gulve, som resulterer i en bedre holdbarhed samt slutresultat. Man kan slibe gulve på mange måder. Hos os gøres det med en faglig stolthed og kærlighed for faget. Vi giver vores gulve den tid det tager og yder altid lige det ekstra for et perfekt finish.

Den almene opfattelse af en afslibning består i at man sliber den nuværende belægning af, for derefter at påføre en ny. Men i praksis er det sådan, at man sliber en lille bid af de nuværende planker og blotter nyt friskt træ. Langt de fleste opgaver kræver afslibning 3-4 gange (er gulvet tyndt sliber vi mindre). Så efterspørger du et unikt resultat – er Syddansk Håndværkerservice dit sikre valg.

Efterbehandling af trægulve

Et gulv uden efterbehandling er det samme som at stå i regnvejr uden paraply. Gulvet står med åbne træporer og suger den væske til sig, som måtte blive spildt på det. Det er derfor yderst vigtigt med en god efterbehandling som sikrer, at gulvet bliver mættet. Man kan også vælge en efterbehandling med ekstra slidstærk overflade som f.eks. lak. Ved at vælge sådan en efterbehandling, får du et gulv, som ikke kræver den store vedligeholdelse, samtidigt med det er afvisende overfor skidt og smuds, som let kan tørres af med en våd klud.

Derudover, er der forskellige resultater i forhold til udseende alt efter hvilken træsort du har, samt hvilken type efterbehandling du vælger. Er du i tvivl om hvilken type efterbehandling dit gulv skal have, så er du velkommen til at kontakte os for rådgivning. Ligegeledes giver vi hos Syddansk Håndværkerservice altid et uforpligtende tilbud på alle opgaver.

Efterbehandlingstyper

Lak

Vi anbefaler lak som efterbehandling i hjem med børn, husdyr, hvor der er meget trafik samt hvis du ønsker at få så vedligeholdesfrie gulve som muligt. Vi lakerer altid 3 gange for at lukke træet samt give det en utroligt slidstærk overflade.

Nogle fravælger lak, da der menes at gulvet gulner med tiden. Dog skal man tænke på at alle gulve, uanset efterbehandling, vil ændre farven med tiden grundet påvirkninger som sollys, fugt, støv, færden mv.

Lakering er derfor den bedste løsning for dig, der ikke ønsker at vedligeholde dine gulve særligt meget, da gulvet blot skal vaskes med normal hyppighed med vand og sæbe.

Hvor gør jeg af mine møbler? Fordelen ved lakeringen er også, at siden vi arbejder udelukkende med kvalitetsprodukter, har lakken en hurtig tørretid. Gulvet må betrædes med sokkefødder allerede efter få timer fra den sidste lakering. Møblerne kan stilles tilbage på gulvene efter 5 dage med gennemhærdningstid.

Olie & Lud

Ønsker du et mere eksklusivt look, kan du med fordel overveje hvid eller naturolie samt lud som efterbehandling. Vi anbefaler disse efterbehandlinger i hjem uden meget færdsel, hvor der ikke er husdyr eller små børn. Grundet til dette er, at, I og med oliering eller behandling af gulvene med lud ikke danner en ligeså lukkende overflade på gulvbrædderne som eks. lak gør, bevarer gulvet sit sugeevne og er mere modtagelig over for påvirkninger som fugt og snavs.

Vedligeholdelse: Olierede og ludbehandlede gulve kræver en del mere vedligeholdelse end lakerede gulve. Det er vigtigt at gulvene vaskes så sjældent som muligt med så lidt vand som muligt – dvs. en hårdt opvredet klud og 2 spande, 1 med rent vand og 1 med sæbe produkt eks. Probat Træsæbe Hvid (følg her vejledning på produktet).

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge? Kontakt os i dag for vejledning og få samtidigt et uforpligtende tilbud på din opgave:

Ring nu på 50 30 25 26.

Skal vi kontakte dig?

Eller ring til os på 50302526

Seneste fra os:

50302526