Trapper & Bordplader

Det er naturligvis ikke kun dine gulve, der kan afslibes. Har du en bordplade af træ, der har set bedre dage eller en trappe, der ser lidt træt og slidt ud, kan vi også være behjælpelige med den slags.

Trapper

Når vi sliber trapper, anbefaler vi tit at kun trinflade samt trinforkant bliver slebet og efterbehandlet. Vangerne samt trinstødene bliver som regel malet. Derved opnår man det flotte resultat, som i eksemplet her:

Ift. efterbehandlingen af selve trinnene, anbefaler vi at disse bliver efterbehandlet med 3x lak, da trappen er et af de arealer i dit hjem, der bliver udsat for mest færden og har derfor brug for en slidstærk overflade.

Ønsker du at din trappe skal have et andet udtryk eller skal trappen matche dine øvrige gulve i dit hjem, kan de afslebne trin naturligvis også efterbehandles med lud & sæbe, natur- eller hvid olie eller evt. bejdse.

Se yderligere eksempler på de forskellige efterbehandlingstyper her.

Bordplader

Har du en træbordplade, der har fået hakker eller brændemærker, da behøver du ikke at skifte den, men kan i mange tilfælde friske den op ved at slibe og efterbehandle din eksisterende bordplade. Resultatet kommer an på hvor dybe hakker eller brændemærker sidder i træet, men vi kan som regel fjerne de fleste brugsspor.

Efterbehandlinger kan tilpasses dine ønsker, normalvist er det enten lak (forseglende, vandafvisende og slidstærkt) eller hvid/naturolie, som i eksemplerne herunder:

Er du i tvivl om din trappe eller bordplade kan slibes eller hvilken efterbehandling du skal vælge? Kontakt os i dag for vejledning og få samtidigt et uforpligtende tilbud på din opgave:

Ring nu på 50 30 25 26.

Skal vi kontakte dig?

Eller ring til os på 50302526

Seneste fra os:

50302526