Vinyl & Tæpper

Hos Syddansk Håndværkerservice er vi ikke kun specialister i gulvafslibning, men ligeledes i montering af eks. vinyl og tæpper.

Vinyl og klikvinyl

Vi anbefaler, at du vælger at lægge vinyl de steder i huset, hvor der forventes meget fugt, fedt og snavs som i gange og i køkkener, medmindre du vælger at gå all-in og vælger klinker/fliser, hvilket vi naturligvis også kan hjælpe med, se her. Som regel er vinyl dog en langt mindre omkostningskrævende løsning, desuden kan du eksperimentere med farver og mønstre.

Yderligere fordel ved vinyl er at det er utroligt nemt at gøre rent og kommer der hakker eller ridser i vinylen efter almen daglig brug, er den let at udskifte.

Tæpper

Mange vælger ligeledes at lægge tæppe i eks. soveværelset, da det er langt mere behageligt at betræde om morgenen samt kan det tit have en temperaturregulerende og lyddæmpende effekt i hele rummet.

Er gulvene ikke lige og er der lunker, der skal udbedres inden en evt. vinyl eller tæppelægning kan finde sted, tilbyder vi naturligvis genopretning af gulvet ved flydespartling, inden opgaven udføres.

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge? Kontakt os i dag for vejledning og få samtidigt et uforpligtende tilbud på din opgave:

Ring nu på 50 30 25 26.

Skal vi kontakte dig?

Eller ring til os på 50302526

Seneste fra os:

50302526